Prejsť na obsah

Exkluzívne tabuľkové čokolády Ferrero Rocher a Raffaelo

Objavte nové tabuľkové čokolády Ferrero Rocher a Raffaelo, vytvorené pre všetkých milovníkov čokolády. Nahraďte produkty Ferrero, ktoré majú aktuálne letnú pauzu touto NOVINKOU v podobe čokolády!

Čokolády sú inšpirované ikonickými a obľúbenými bonbónmi Ferrero Rocher. Sú vyrobené len zo starostlivo vybraných ingrediencií: chrumkavé kúsky lieskových orieškov, lahodná čokoláda a vynikajúce krémové náplne. Preskúmajte rôzne čokolády z mliečnej, tmavej a bielej čokolády a vyberte si svoje obľúbené príchute.

Špeciálnu chuť Raffaella Vám teraz prinášame v novom formáte tabuľkovej čokolády. Rozbaľte a vychutnajte si bielu čokoládu s kokosom a mandľami, krémovou náplňou zmiešanou s chrumkavými mandľovými kúskami a chrumkavými kokosovými lupienkami, zabalenú v bielej čokoláde.

Doprajte si hodvábny čokoládový základ, vynikajúcu krémovú náplň a chrumkavé kúsky lieskových orieškov v čokoláde Ferrero Rocher Original, objavte jej charakteristický tvar a začnite svoju pôžitkársku cestu. Kvalitné lieskové orechy sú charakteristickou zložkou Ferrero Rocher, ochutnajte ich vo forme čokolády.